Loading Udalosti

« All Udalosti

  • This event has passed.

Halloweenska párty v Motoline

25 októbra, 2023
streda
17:00 - 19:00
Tradičný Motolinkovský Halloween sa blíži 🥳 🔥 a pre veľký záujem máme pre Vás rovno dva termíny na ktoré sa môžete prihlásiť.
Rodičia i detičky, šup do masky a prídite sa vytancovať na Halloweenovskú diskotéku 🎃 s DJ MACOM. 🐻
Okrem začarovanej animátorky detičky čaká maľovanie na tvár, dielničky a zábava v herničke 😈… Rodičom môžeme pripraviť našu lahodnú kávičku ☕️, pripadne niektorú horúcu limonádu, alebo vínko 🍷.

Nenechajte si ujsť príležitosť a kupujte lístky online (prostredníctvom správy) alebo osobne (radšej v predstihu ako neskoro ❤️🎃.
Vstupné 9€ + 1€ dospelý (cene je vstup do herničky v hodnote 7€)
Počet miest je limitovaný, preto si rezervujte svoje miesto.
Popis

Tradičný Motolinkovský Halloween sa blíži   a pre veľký záujem máme pre Vás rovno dva termíny na ktoré sa môžete prihlásiť. Rodičia i detičky, šup do masky a prídite sa vytancovať na Halloweenovskú diskotéku  s DJ MACOM.  Okrem začarovanej animátorky detičky čaká maľovanie na tvár, dielničky a zábava v herničke … Rodičom môžeme pripraviť našu lahodnú kávičku , pripadne niektorú horúcu limonádu, alebo vínko .  Nenechajte si ujsť príležitosť a kupujte lístky online (prostredníctvom správy) alebo osobne (radšej v predstihu ako neskoro . Vstupné 9€ +…

Detaily

Začiatok:
25. októbra 2023 @ 17:00
Koniec:
25. októbra 2023 @ 19:00